Ing. Radovan Kunc

jednatel společnosti

Vystudoval Mendelovu Univerzitu v Brně, působil na manažerských a HR pozicích v
obchodních firmách a neziskových organizacích. V současnosti působí jako ředitel společnosti pro rozvoj a vzdělávání v oblasti psychosociálních dovedností s akcentem na rozvoj specifických vzdělávacích potřeb a podpory znevýhodněných osob na trhu práce.

Mgr. Markéta Dušková

koordinátor vzdělávacích programů

Vysokoškolské pedagogické vzdělání získala na MU v Brně a následně se zabývala projekty
environmentální povahy v pozicích projektového managementu ve státních institucích Ministerstva zemědělství ČR. Bohaté zkušenosti projektové manažerky nabyla rovněž v rámci samostatných projektů v oblasti systémového vzdělávání v ČR a SR a problematiky trhu práce na regionálních úrovních.

Marek Peňáz

zákaznický servis

Vystudoval obchodní akademii v Brně. Pracoval na administrativních pozicích s přesahem do obchodní sféry. Má praxi i v oblasti IT jako podpora zaměstnancům větší firmy.

Mgr. Eva Martínková, Ph.D.

metodik speciální pedagogiky

Absolvovala studium speciální pedagogiky předškolního věku na Pedagogické fakultě
Univerzity Palackého v Olomouci, doktorský studijní program Speciální pedagogika a studium k rozšíření odborné kvalifikace Speciální pedagogika – surdopedie se zaměřením na znakový jazyk. Specializuje se na oblast surdopedie a logopedie. Problematice sluchového postižení a
narušené komunikační schopnosti se věnuje také v rámci své publikační činnosti.

Sarah Říhová

lektor

Studovala anglistiku a germanistiku a nabyté znalosti uplatnila na pozici asistentky pedagoga na německém gymnáziu v Sasku. V současnosti studuje magisterský obor učitelství pro 1. ročník základní školy a speciální pedagogiku na Univerzitě Palackého v Olomouci. Dlouhodobě se věnuje překladatelské činnosti.

Mgr. Jana Andrýsková

metodik speciální pedagogiky, lektor

Vystudovala obor český jazyk a speciální pedagogika na Pedagogické fakultě UP v Olomouci. Celý svůj profesní život se věnuje učitelství. Pracuje s dětmi ADHD, SPUCH i s dalšími vzdělávacími problémy. Je školní speciální pedagog s dlouholetou praxi 25 let.

Ing. Petr Jadrný

lektor

Absolvent vysoké školy ekonomické v Praze, obor mezinárodní obchod/mezinárodní politika. Bohatá praxe na poli zahraničního obchodu. Poslední roky mj. vzdělávací činnost, doučování anglického a španělského jazyka, příprava studentů na přijímací zkoušky na střední školy (matematika, čeština) i na víceletá gymnázia, doučování historie (dějepis)

 Ing. Lenka Medvediková

lektor

Vystudovala chemii na VŠCHT,  po vysoké škole pracovala na přírodovědecké fakultě UP jako odborný VS pracovník, kde vyučovala chemii pro fyziky, poté se začala dlouhodobě  věnovat výuce německého jazyka, pobývala v zahraničí – Německo, Rakousko, poté zúročila pracovní zkušenosti na jazykových školách. V současné době se věnuje lektorské činnosti, zejména výuce německého jazyka včetně odborné němčiny pro lékaře, právníky, obchodní němčinu atp.

Ing. Gabriela Bordováčová

metodik speciální pedagogiky, lektor

Absolvovala vysokoškolské studium elektrotechniky, informatiky a pedagogiky na STU v Bratislavě, na UPOL v Olomouci studovala jednooborovou psychologii, má za sebou 4-letý psychoterapeutický výcvik. Pedagogickou praxi získala jako středoškolská profesorka odborných předmětů na gymnáziu, jako lektorka aplikované informatiky na VŠ. Má teoretické znalosti a praktické zkušenosti s neurodivergentními dětmi.

Mgr. Martina Zentnerová

lektor

Učitelství pro 1 stupeň ZŠ a speciální školy vystudovala na Pedagogické fakultě UJEP,
specializuje se na předměty ZŠ a přijímací zkoušky na víceletá gymnázia.

Mgr. Sára Hutyrová

lektor

Absolventka Pedagogické fakulty UPOL s bohatou zahraniční praxí, věnuje se výuce jazyků angličtina, němčina, čínština, turečtina, japonština.

Erik Veverka

lektor

Student Pedagogické fakulty UPOL v oboru Zeměpis, Dějepis. Bohaté zkušenosti má v práci se žáky na ZUŠ jako muzikant – učitel hudební výchovy.

Mgr. Simona Feitová

lektor

Absolventka Pedagogické fakulty UPOL a Goethe institutu C2 se zaměřením na německý jazyk. Věnuje se výuce předmětů ZŠ.

Bc. Tereza Černochová

lektor

Obor španělská filologie vystudovala na Univerzitě Palackého v Olomouci, Fakulta filozofická, věnuje se výuce španělštiny a angličtiny.

Mgr. Jana Madarásová

lektor

Učitelství vystudovala na Masarykově univerzitě v Brně a věnuje se výuce chemie a přírodních věd.

Bc. Anna Chládková

lektor

Studentka magisterského oboru chemie a biologie pro střední školy, vyučuje rovněž Anglický jazyk.

A mnoho dalších lektorů ve všech oborech které poptáváte…